joi, noiembrie 21
Motto: „Şi Moldova nasc oameni”, Miron Costin
Motto: „Şi Moldova nasc oameni”, Miron Costin

Anunț de presă

privind începerea implementării proiectului intitulat

DOTAREA LICEULUI „MIHAIL SADOVEANU” CU UN LABORATOR INTELIGENT („SMART LAB”), ÎN VEDEREA CREȘTERII CALITĂȚII PROCESULUI EDUCAȚIONAL

la LICEUL „MIHAIL SADOVEANU”

din comuna BORCA, județul NEAMȚ

Liceul „Mihail Sadoveanu” din comuna Borca, județul Neamț anunță începerea implementării proiectului intitulat „Dotarea Liceului „Mihail Sadoveanu” cu un laborator inteligent („SMART LAB”), în vederea creșterii calității procesului educațional” și având codul F-PNRR-SmartLabs-2023-0742.

Proiectul se va derula în perioada 19.01.2024-31.01.2025 are o valoare totală de 351.209,46 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație, Componenta 15. Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

Obiectivul general al proiectului vizează dobândirea competențelor digitale avansate de către elevii din cadrul liceului, prin asigurarea accesului la tehnologie în cadrul unui laborator digital inteligent adaptat la specificul liceului, dotat cu echipamente dedicate.

Obiective specifice:

-Dotarea instituției de învățământ cu infrastructura și resursele tehnologice necesare dezvoltării laboratorului digital inteligent.

-Dobândirea de către cadrele didactice ale liceului, a competentelor necesare utilizării echipamentelor aferente conceptului de laborator inteligent digital integrat.

Realizarea obiectivelor proiectului va avea un impact pozitiv asupra actului educațional, o învățare digitală de calitate și inovatoare fiind captivantă și interactivă, completând metodele tradiționale și oferind platforme de colaborare și de creare de cunoștințe.

Persoana de contact: Vasile AMARIEI

E-mail contact: contact@scoalaborca.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Share.

Leave A Reply