luni, mai 20
Motto: „Şi Moldova nasc oameni”, Miron Costin
Motto: „Şi Moldova nasc oameni”, Miron Costin

A început un nou sezon competiţional în Liga a IV-a Neamţ. Din păcate pe Valea Muntelui din cele doua echipe de fotbal AS Viitorul Borca şi AS Poiana Teiului, în acest sezon va continua doar echipa din Borca.

În acest sezon competiţional s-au făcut doua serii EST şi VEST. În seria din EST sunt 10 echipe, iar în Vest sunt 11 echipe, printre care şi cea de pe Valea Muntelui, AS Viitorul Borca.

Prin desfiinţarea echipei din Poiana Teiului, echipa din Borca i-a legitimat pe majoritatea jucătorilor. AS Viitorul Borca spera ca în acest sezon fotbalistic să adune cât mai multe puncte şi să bucure spectatorii care vin meci de meci să susţină echipa. După 8 etape din acest campionat AS Viitorul Borca se clasează pe locul 7 din 11, acumulând doar 10 puncte. Sperăm ca în etapele rămase din acest tur de campionat, aceasta echipă să adune cât mai multe puncte.

Echipa AS Viitorul Borca a susţinut şi un meci din cadrul Cupei Romaniei, faza judeţeană, în compania echipei AS Unirea Dulceşti. Meciul s-a jucat „acasa”, pe terenul din Mădei, unde suporterii au putut vedea multe goluri, meciul terminandu-se 6-3 pentru echipa din Borca. Sperăm să bucurăm şi în urmatoarea etapă suporterii echipei, printr-o noua victorie cu multe goluri.

Radu URSU

Share.

Leave A Reply