duminică, mai 19
Motto: „Şi Moldova nasc oameni”, Miron Costin
Motto: „Şi Moldova nasc oameni”, Miron Costin

S-a tras cortina peste sezonul fotbalistic județean Neamţ 2022-2023. Câştigătoarea campionatului de anul acesta este echipa  de fotbal AS Victoria Horia, care a câştigat şi Cupa României la nivel de județ.  Echipa de fotbal de pe Valea Muntelui, A.S. Teiul Poiana Teiului a reuşit să ducă la bun sfârşit acest sezon competiţional. Fiind o echipă nou înfiinţaţă, mulţi au considerat-o o nucă uşor de spart, însă nu a fost chiar aşa cum se gândeau. În turul campionatului cele mai multe goluri marcate într-un singur meci au fost contra echipelor: AS Siretul Doljeşti şi AS Vulturul Costişa în număr de 8. La sfârşitul turului de campionat AS Teiul s-a clasat pe locul 8, având 7 victorii, 1 egal si 7 înfrângeri, acumulând 22 puncte cu un golaveraj de 48 goluri marcate şi 43 primite.

    Returul de campionat a început exact ca şi în tur acumulând în primele 4 etape doar o singura victorie. Apoi uşor uşor reuşind să acumuleze ceva puncte. Cele mai concludente victorii au fost în detrimentul echipelor: ASF Girov şi Vulturul Costişa 6-1. În acest retur de campionat echipa a reuşit doar 6 victorii, 1 egal şi suferind 8 înfrângeri, acumulând 19 puncte cu un golaveraj de 33 goluri marcate şi 48 primite. La  finalul campionatului echipa a terminat ca şi in tur pe locul 8 din 16 echipe, acumulând 41 de puncte cu un golaveraj total de 81 goluri marcate şi 91 primite.

Prin terminarea campionatului, echipa intră în vacanţă, dar vrea continuarea fotbalului pe Valea Muntelui, dorind să se înscrie şi în sezonul următor. Sperăm să reuşească şi în acelaşi timp să adune câţi mai mulţi suporteri meci de meci.

Radu URSU

 

 

Share.

Leave A Reply